Dez 232017
 
URIME FESTAT E FUNDVITIT

Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në

[...lexo më shumë...]
 23. Dezember 2017