Nov 172018
 

TURNEU „GARAT E KUPËS“ 2018

Turneu do të mbahet më 18.11.2017, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!
Ndeshjet e para fillojnë  në orën 12:00(12:15), prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë rreth orës 11:30 në sallën ku do të mbahet turneu!
Përfaqësuesit e ekipeve DUHET të jenë në orën 11:30, pasi që hidhet shorti!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNEU – SALLA  (google maps)

LISTAT E LOJTARËVE – NGA EKIPET PJESËMARRËSE

  EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit (nëse ka ndryshim)

  Këtu shënohen EMRAT E LOJTARËVE dhe NUMRAT

  captcha

   17. November 2018
  Nov 152018
   

  Duke qenë në kontakt me organet përkatëse të Ligës dhe të informuar në detaje, grupi i referëve, që funksionon si organ në kuadër të Ligës, do të ketë përforcime dhe shtim në radhët e veta. E gjithë kjo, si rrjedhojë e rritjes së nivelit sportiv dhe e kualitetit të garave, qoftë nga udhëheqësit e ekipeve, nga trajnerët, por edhe nga futbollistët e shumtë, që janë të inkuadruar në ligat shtetërore të Austrisë!

  Në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, garat zhvillohen sipas rregullave ndërkombëtare që nxjerren nga FIFA – UEFA, dhe poashtu me referë të licencuar. Trajnerët dhe përfaqësuesit tjerë të ekipeve që marrin pjesë në Ligë, trajnohen në nivele ndërkombëtare dhe licensohen nga organet kompetente të kësaj Lige! Në këtë mënyrë vazhdohet tradita e profesionalizimit në të gjitha nivelet, që janë pjesë e Ligës. Po të pyeteshin të gjitha ekipet e punës, që veprojnë në kuadër të ligës, pa dyshim se do të përgjigjeshin njëzëri me NE JEMI GATI!

  Duke falënderuar REFERËT për kontributin e dhënë që nga themelimi i Ligës (2010) dhe për përcjelljen e vazhdueshme përkrah Ligës edhe në të ardhmen, urojmë për garat e radhës, të kalojmë sa më mirë së bashku!

  Për informata të reja, do të informojmë me kohë!

  Ekipi për informim

   15. November 2018
  Nov 142018
   

  LIGA SHQIPTARE E FUTBOLLIT NË AUSTRI

  RREGULLORE

  Me të cilën obligohen të gjitha ekipet që t’i lexojnë me vëmendje rregullat e lojës

  dhe t’i zbatojnë ato rregulla pa kundërshtime !

  1. Ndeshjet në palestër (Sporthalle), luhen vetëm me mbathje të lejuara – që nuk lënë gjurmë!

  2. Rekuizitat sportive duhet të jenë në përputhje me rregullat e futbollit

   (secili lojtar + portieri i ekipit, duhet të ketë fanellë, brekë, çorapë, patika, mundësisht mbrojtëse të nën-gjurit)

  1. Secili ekip duhet të përzgjedhë një person kontaktues që përfaqëson ekipin dhe është përgjegjës për të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me garat kampionale në futboll

   (disiplinë, mirëmbajtja e pastërtisë, deri te dorëzimi i objekteve në gjendjen si ishin më parë)

  2. Ekipet e fillojnë lojën me 6 lojtarë (5+1)

  3. Rivënia anësore (Auti) bëhet, në sallë me këmbë

  4. Rivënia fundore (Korneri) bëhet me këmbë

  5. Rinisja fundore (Abstos) bëhet me këmbë (KUJDES!!! Nga rivënia mund të shënohet GOL dhe është i vlefshëm)

  6. Ndërrimi i lojtarëve vetëm gjatë ndërprerjes, në rast të kundërt gjuajtje indirekte për kundërshtarin

  7. Kohëzgjatja e lojës 10 minuta (vetëm një herë)

  8. Dënimet për thyerjen e rregullave të lojës janë si në vazhdim:

  • 2 Minuta përjashtimKartoni i kaltër (pasi të shënohet gol nga ekipi kundërshtar – ose pasi të skadojë dënimi prej 2 mitash, ekipi me një lojtar më pak ka të drejt të kompletojë numrin e lojtarëve në fushë)

  • Kartoni i kuq – largim i lojtarit për tërë turneun (pasi të shënohet gol nga ekipi kundërshtar – ose pasi të skadojë dënimi prej 2 mitash, ekipi me një lojtar të ndëshkuar me karton të kuq, ka të drejt të zëvendosëjë lojtarin me një tjetër)

  • Aktorët ose lojtarët që provojnë të shkaktojnë incidente (rrahje, apo tentim prishjeje të ndeshjeve) do të paraqiten në POLICI (Anzeige) dhe i marrin përsipër të gjitha shpenzimet e organizimit dhe natyrisht përjashtohen për tërë kohëzgjatjen e garave!!!

  1. Gjuajtja e lirë (faulli) — distanca e mbrojtësve 5 metra!

  2. Gjuajtja e dënimit (penalltia) — distanca 7 metra, ose sipas fushës (lojtarët tjerë 5 metra larg nga pike e goditjes)

  3. Nisja e lojës – me hedhjen e shortit (lojtarët kundërshtarë qëndrojnë mbi 5 metra nga mesi)

  4. Vlen rregulla e kthimit të topit tek portieri!!! (portieri NUK GUXON ta kapë topin me dorë nëse kthehet nga bashkëlojtarët)

  5. Pozita jashtë loje (ofsajdi) NUK VLEN!!!

  6. Nëse ndeshjet zhvillohen në sallë me mure mbrojtëse, atëherë loja vazhdon deri sa topi të jetë në fushë!

  Obligohengjitha ekipett’i lexojnë rregullat e lojës dhe t’i zbaton ato pa kundërshtime!!!

   

  Shumë suksese dhe fat në lojën e futbollit ju uron

   

  Komisioni i Garave i

  Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri (A.J.)

  Vjenë, 11 / 2018

   14. November 2018
  Nov 122018
   

  Interesim i madh dhe garë e madhe për pjesëmarrje në turneun „GARAT E KUPËS 2018“, me ç’rast tejkalohen parashikimet që ishin përcaktuar nga kryesia!

  Parashihet përmbyllja e parakohshme e afatit për paraqitjen e ekipeve!

  Ekipet e paraqitura deri më tash janë nga disa anë të Austris, si nga

  • Steiermarkt
  • Niederösterreich
  • dhe Wien (Vjenë)

  Për detaje tjera, ju njoftojmë së shpejti!

  Ekipi për informim

   12. November 2018
  Suffusion theme