DONATORËT

 

Donatorët dhe kontakti për donacione

Për të gjithë ata që dojnë të na ndihmojnë, këto janë informatat:

XHIROLLOGARIA e LSHFA-së

  • Banka – VOLKSBANK
  • IBAN -AT0742110 45492830000
  • BIC – MVOGAT2102W

Falënderojmë të gjithë ata që na ndihmuan! 😀

 
 

Auto Servisi 

Rexhepi

 

 

Gjithashtu Falenderojmë

 Antarsia 2013

 


Suffusion theme