KONTAKTIMI_OLD

 

Në lidhje me Ligën kontaktoni:

  Emri (duhet shënuar)

  E-mail Adresa (e domosdoshme)

  E-mail Adresa edhe një herë (për kontroll)

  Titulli

  Mesazhi juaj

  FOTO nga ju - që të shohim se kush jeni
  për të përzgjedhur fotot nga arkivi ynë!
  Formati JPG dhe max 300Kb!

  Qani Sulejmani: Kryetar

  Tel:06508760860

  Email:qani.s_1@albanischefussballiga.at

  Januz Saliuka: Sekretar

  Tel.0676811810927

  Email:januz.saliuka@wien.gv.at

    Salih Gashi: Zv. Sekretar

  Tel.: 0676 7077784

  Email: gashisalih@hotmail.com

  Halil Jashari: Arkatar dhe Kryetar i komisionit të garave

  Tel. 06645487305

  Email:halil.slupcan@hotmail.com

    Abdullah Abdullahu: Kryetar i Lidhjes së Referëve në LSHFA

  Tel.: 0676 848360201

  Email: a_abdullahu@hotmail.com

  Mexhid Bislimi: Komision Disciplinor

  Tel.069914853325

  Email:bislimi-m@hotmail.com

  Musli Tahiraj: Trainer i përfaqsuesës

  Tel.06763322138

  Email:musli@live.at

  /
  Suffusion theme