KONTAKTIMI

 

Në lidhje me Ligën kontaktoni:

Emri (duhet shënuar)

E-mail Adresa (e domosdoshme)

E-mail Adresa edhe një herë (për kontroll)

Titulli

Mesazhi juaj

FOTO nga ju - që të shohim se kush jeni
për të përzgjedhur fotot nga arkivi ynë!
Formati JPG dhe max 300Kb!

Qani Sulejmani: Kryetar

Tel:06508760860

Email:qani.s_1@albanischefussballiga.at

Januz Saliuka: Sekretar

Tel.0676811810927

Email:januz.saliuka@wien.gv.at

  Salih Gashi: Zv. Sekretar

Tel.: 0676 7077784

Email: gashisalih@hotmail.com

Halil Jashari: Arkatar dhe Kryetar i komisionit të garave

Tel. 06645487305

Email:halil.slupcan@hotmail.com

  Abdullah Abdullahu: Kryetar i Lidhjes së Referëve në LSHFA

Tel.: 0676 848360201

Email: a_abdullahu@hotmail.com

Mexhid Bislimi: Komision Disciplinor

Tel.069914853325

Email:bislimi-m@hotmail.com

Musli Tahiraj: Trainer i përfaqsuesës

Tel.06763322138

Email:musli@live.at

/