NDESHJET 2019

 

PËRFUNDUAN NDESHJET E RADHËS (09.06.2019)

 *      *      *      *

PLANI I NDESHJEVE TË RADHËS

publikohet pas vedimit të kryesisë dhe caktimmit të datës së raundit të radhës!