Jun 242024
 

Edhe një herë, Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron suksese për Ekipin e Kombëtares së Shqipërisë, në garat e Kampionatit Evropian 2024! Me shpresë për befasi dhe kualifikim!

SUKSESE SHQIPËRI

Ekipi për informim (A.J.)

 

 24. Juni 2024
Jun 162024
 
URIME FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron Festën e Kurban Bajramit, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet! Ekipi për informim (A.J.)  

[...lexo më shumë...]
 16. Juni 2024
Jun 152024
 
SUKSESE SHQIPËRI

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron suksese për Ekipin e Kombëtares së Shqipërisë, në garat e Kampionatit Evropian 2024! SUKSESE SHQIPËRI Ekipi për informim (A.J.)  

[...lexo më shumë...]
 15. Juni 2024
Suffusion theme