Kryesia 2024

 

LIGA SHQIPTARE E FUTBOLLIT NË AUSTRI

Të nderuar Bashkatdhetarë, me datë 13.02.2010, pas shumë vitesh përpjekje, u themelua Liga Shqiptare e Futbollit në Austri. Qëllimi i kësaj iniciative ka qenë dhe do të jetë që sporti shqiptar, sidomos futbolli në Austri, të prezantohet në mënyrë të organizuar dhe profesionale, të tregohet disiplinë dhe cilësi sportive.

Liga Shqiptare ka të zgjedhur:

 

Kryesia:

 • Kryetar: Sali Gashi
 • Zv.Kryetar: Luan Mehmetukaj
 • Sekretar: Januz Saliuka
 • Zv. Sekretar: Luan Kreka
 • Arkëtar: Halil Jashari
 • Zv.Arkëtar: Vaxhid Bislimi
 • Anëtar: Mexhid Bislimi
 • Anëtar: Ragip Gashi
 • Anëtar: Arbert Prokshi
 • Anëtar: Mendim Maloku
 • Anëtar: Alban Tomja
 • Anëtar: Mërgim Lakja
 • Anëtar: Besim Abdullai
 • Anëtar: Amir Januzaj

Anëtar NDERI:

 • Kryetar nderi: Qani Sulejmani

 

Në kuadër të Ligës funksionon edhe Komisionet, Lidhjet dhe Ekipet e punës që përbëhen nga:

Komisioni i Garave:

 • – Arbert Prokshi – Kryetar
 • – Besim Abdullai
 • – A.J.

Komisioni Disiplinor:

 • – Alban Tomja – Kryetar
 • – Mexhid Bislimi
 • – Mërgim Lakja
 • – Qani Sulejmani

Lidhja e Referëve:

 • Januz Saliuka – Kryetar
 • Mustafë Aliaj
 • Fuad Rexhepi

Ekipi Teknik:

 • Ragip Gashi
 • Vaxhid Bislimi
 • Halil Jashari
 • Amir Januzaj

Ekipi për informim:

 • Halil Jashari
 • Vaxhid Bislimi
 • Amir Januzaj

Menagjer dhe trajner:

 • Mendim Maloku – Trajner i Përfaqësueses së LIGËS SHQIPTARE
 • Mexhid Bislimi – Menagjer i LIGËS SHQIPTARE

Divizioni për marketing:

 • Amir Januzaj
 • Vaxhid Bislimi

Për çështje të tjera:

 • Vaxhid Bislimi – PR – komunikimi me publikun
 • Amir Januzaj – Administrator i Web-faqes

Në ligën shqiptare kanë të drejtë të luajnë të gjitha ekipet shqiptare ose shoqatat shqiptare, që në fillim të vitit paguajnë antarsimin që paraprakisht përcaktohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri .

 • Sistemi i ligës bazohet në një sistem turneu
 • Luhet në fushë të vogël
 • Shënohen pikët dhe formohet Tabelë sipas pikëve të grumbulluara

Në fund të vitit:

 • Caktohet Kampioni i vitit
 • Zgjedhet Futbollisti i vitit
 • Portjeri i vitit
 • Golashënuesi i vitit
 • Ekipi Fair Play

Të nderuar sportdashës të futbollit, përfaqësues të ekipeve dhe pjesëmarrës të ligës shqiptare, gjatë turneve duhet që të mbajmë përgjegjësi dhe të veprojmë me përgjegjësi brenda dhe jashtë fushës, të respektojmë Rregullat dhe statutin e Ligës.

Kryesia e Ligës Shqipare të Futbollit në Austri ju dëshiron ekipeve anëtare suksese në vitin garues dhe ju lutet për fair play!

Suffusion theme