futbollishqip

Mai 132024
 

Përfunduan GARAT E KUPËS 2024, që organizohen nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, ku fituesi KINGSMAN BARBERSHOP gëzon titullin e të parit dhe fiton të drejtën të mbajë KUPËS PËRCJELLËSE të Ligës Shqiptare gjatë tërë vitit!

Materiali në përgatitje, por deri në përgatitje do publikojmë pak foto…

 

Suksese në garat e tjera!

Ekipi për informim (A.J.)

 13. Mai 2024
Mai 112024
 

Njoftim nga Liga Shqiptare e Futbollitnë Austri!

Të nderuar dashamirë të kulturës dhe sportit,

këtë tö diel do të ketë aktivitet të dyfishtë, ku përveç ndeshjeve për GARAT E KUPËS 2024 në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, do të ketë edhe turne në futboll për nxënësit që mësojnë Gjuhën Shqipe.

 1. GARAT E KUPËS 2024 – ndeshjet në futboll për Kupën e Ligës!
 2. TURNE PËR NXËNËS – në futboll! (Mirë se vini sportistë të vegjël!)

Vendi i mbajtjes është caktuar BARBARA STADION në Prottes, të cilin e gjeni të detajuar në vazhdim!

Vendi: 2242 Prottes, BARBARA STADION, Kellergasse (SC OMV Prottes)
Ndeshjet: Duke filluar nga ora 10:00 (ekipet duhet më herët, në 9:30)
Turneu për fëmijë: Pas shortit, që parashihet në orën 10:00!

TERENI: Jasht – Stadium futbolli, me bari natyror
FUSHA: Bari natyror – KUJDES për mbathjen (NUK është bari artificial)

 

Liga Shiqptare e Futbollit në Austri - Garat e Kupës 2024

Liga Shiqptare e Futbollit në Austri – Garat e Kupës 2024

 

Ju mirëpresim të gjithëve, ndërsa ekipeve garuese ju urojmë lojë fair play dhe suksese në gara!

 

HARTA (kliko)
PËR KONTAKT (kliko)
ADRESA: 2242 Prottes, BARBARA STADION, Kellergasse (SC OMV)
ORA PËR EKIPET: 10:00
TERENI: Jasht – Stadium futbolli, me bari natyror
FUSHA: Bari natyror – KUJDES për mbathjen (NUK është bari artificial)

Të gjithëve ju urojmë  suksese në garat e futbollit gjatë tunreut GARAT E KUPËS 2024, kurse nxënësve ju urojmë kënaqësi në gjirin e komunitetit tonë!

 

Në emër të Kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 11. Mai 2024
Mai 082024
 

Klubi Futbollistik KRENARIA liron vendin në GARAT E KUPËS 2024, me qëllim që vendin t’ia lëshojë një ekipi mysafir. Ky vendim u mor më datën 04.05.2024, me çka u informuan organet e Ligës Shqiptare.

Këtë vendim KRENARIA e merr, pasi që Liga Shqiptare e Futbollit në Austri kishte marrë vendim për caktimin e numrit maksimal të ekipeve që do të marrin pjesë në Garat e Kupës 2024. Kjo është hera e dytë që krenaria luan me bujarinë dhe respektin, në mënyrë që ekipet e zjarrta të mos mbesin anash gjatë garave që organizon Liga Shqiptare e Futbollit në Austri.

Vlenë të përmendet fakti që KF KRENARIA garon në Ligën Shqiptare që nga viti 2014, ndërsa themelimi filloi në fun të vitit 2013, duke shtuar numrin e ekipeve që rregullish marrin pjesë në garat e ndryeshme në Ligën Shqiptare.

Falënderim të veçant për shoqatën KRENARIA, që ,me Klubin Futbollistik KRENARIA, gjithmonë është në mesin e Ligës Shqiptare, që nga themelimi!

Ekipi për informim (A.J.)

 

 8. Mai 2024
Apr 292024
 
Liga Shiqptare e Futbollit në Austri - Garat e Kupës 2024

Liga Shiqptare e Futbollit në Austri – Garat e Kupës 2024

 

VENDIM

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në mbledhjen e djeshme (28.04.2024) të mbajtur në ambientin e Shoqatës „Afrim Zhitia“, mori këtë vendim:

 • Mbyllet para kohës së planifikuar paraqitja e ekipeve pjesëmarrëse
 • Vetëm ekipet që tashmë kanë kryer obligimit janë pjesëmarrëse
 • Ndihmohet TURNEU I FËMIJËVE (nxënësve)
 • Fëmijëve/Nxënësve u ofrohet hapësirë në „BARBARA Stadion“, Prottes
 • Fëmijët/Nxënësit ndihmohet edhe në organizim të garave
 • Bashkëpunohet me shoqatën „Afrim Zhitia“, që do të përkujdeset për ushqim
 • Shpallet FITUESI I KUPËS 2024 në Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri
 • Liga Shqiptare e Futbolit në Austri përkujdeset për ecurinë e garave

 

Duke parë interesin sportiv edhe të shpresave të reja, Liga Shqiptare do të ndihmojë shoqatën e mësuesve në Austri, për realizimin e suksesshëm të turneut të fëmijëve/nxënësve, si dhe do të bashkëpunojnë me Shoqatën „Afrim Zhitia“, e cila do të përkujdeset për ushqim, të dielën, më 12.05.2024.

Në këtë datë do të ketë aktivitete të ngjeshura, prandaj numri i ekipeve pjesëmarrëse kufizihet vetëm në ekipet që dëshironin të merrnin pjesë në Garat Kampionale 2024. Me këtë rast, për ekipet tjera, të paparaqitura, që dëshirojnë të marrin pjesë në Garat e Kupës 2024, i lusim për mirëkuptim, pasi që në këto gara nuk do të kenë mundësinë që të tregojnë forcat e tyre sportive në futboll!

Në Garat e Kupës marrin pjesë këto ekipe në Ligën Shqiptare:

 • FC Timi
 • KF Krenaria
 • Luani Bau
 • Afrim Zhitia
 • Ludi
 • Kingsman
 • Gavrani
 • Simba

kurse fituesit e vendeve 1, 2, dhe 3, do të shpërblehen, kurse vendi i parë merr titullin FITUES I GARAVE TË KUPËS 2024 në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, dhe për herë të parë do të jipet edhe KUPA PËRCJELLËSE, e cila vit për vit do të përcillet te Fituesi i Garave të Kupës në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri!

Për detaje do të njoftojmë me kohë!

Ekipi për informim (A.J)

 

 

 29. April 2024
Apr 162024
 

Pas një interesimi të madh të ekipeve në TURNEUN e muajit SHKURT, si dhe pas bisedave edhe me ekipe të reja, që nuk morën pjesë për shkak të numrit të kufizuar prej 16 ekipesh, kryesia e Ligës Shqiptare të Futbnollit në Austri mori këtë VENDIM!

VENDIM!

Më datën 12.05.2024 do të organizohen GARAT E KUPËS 2024, në „Barbara Stadion“, Prottes, në të cilat, përveç ekipeve në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, mund të marrin pjesë edhe ekipet e interesuara, për garën e ekipit më të mirë, i cili do ta fitojë kupën e veçantGARAT E KUPËS 2024!

 

Paraqitja e ekipeve përmes telefonit:

Pjesëmarrja për ekipet është 150€

Pagesa mund të bëhet te anëtarët e lartëpërmendur, si dhe përmes pagesës në konton e Ligës Shqiptare!
Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri

 • – Banka: MARCHFELDER BANK
 • – BIC: MVOGAT22XXX
 • – IBAN: AT074211045492830000
 • – Arsyeja / Verwendungszweck: „Kupa 24 – Ekipi

Pëe detaje të tjera, do të njoftojmë me kohë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 16. April 2024
Suffusion theme