Dez 152020
 

Edhe pse aktivitetet janë të ndaluara, mendja dhe vullneti mbesin të pandara me dëshirat e realizuara dhe me ato që mendohen të kryhen! Shpresojmë, të shihemi sa më shpejt! Ekipi

[...lexo më shumë...]
Nov 272020
 

Në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, urojmë të gjithë shqiptarëve, kudo që janë, festën e 28 Nëntorit, me shpresën për një të ardhme edhe më

[...lexo më shumë...]
Nov 042020
 

Në shtetin e Austrisë jetojnë qytetarë nga shumë popuj e komunitete duke gërshetuar kulturat e tyre me plot harmoni, tash e sa vjet. Liga Shqiptare e Futbollit në Austri është

[...lexo më shumë...]