Feb 172021
 

flamuri i R Kosoves

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, urojmë të gjithë kosovarët, dhe të gjithë kombin tonë, për këtë ditë të rëndësishme!

Urojmë dhe shpresojmë po ashtu që herave tjera të kemi mundësi të festojmë, me aktivitete sportive dhe kulturore, sikur që e ka traditë Liga Shqiptare e Futbollit në Austri tash e sa vjet me radhë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 17. Februar 2021
Dez 152020
 

Edhe pse aktivitetet janë të ndaluara, mendja dhe vullneti mbesin të pandara me dëshirat e realizuara dhe me ato që mendohen të kryhen! Shpresojmë, të shihemi sa më shpejt! Ekipi

[...lexo më shumë...]
 15. Dezember 2020