Njoftim për opinioni Futbolldashës

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

 

Njoftim për opinioni Futbolldashës Shqiptar në Austri

Të nderuar/ra dashamir/e te lojës së futbollit , Liga Shqiptare e Futbollit në Austri ( në vijim LSHFA) me seli në Vjenë po hynë në sezonin e saj te katërt garues e pregaditur dhe e gatshme si kurrë më parë që synimet e saja dhe të ekipeve futbollistike që garojnë në kuadër të sajë ti plotsojë në përmasat optimale. LSHFA sivjet garat do ti organizojë në Adresën :

Franz Koci Strasse 1, 1100 Wien

Deri te Fusha e futbollit mbërrihet me këto lidhje të komunikacionit publik:

Tramvaji Nr 67 nga Reumanplatz ( becirku i 10)-stacioni U-bahn 1

Autobussi Nr: 266 & 271 po ashtu nga Reumanplatz ( becirku i 10) stacioni U-bahn 1

 

Xhiroja e parë e sezonit pranverorë fillon me datë 07.04.2013 në ora 12:00 në adresën

Franz Koci Strasse Nr1, 1100 Wien ( becirku 10).

Duke Ju dëshiruar momente të këndshme me lojën e futbollit Ju mirëpresim në numër sa më të madhë të Dielen me 07.04.2013.

Bëhu edhe ti pjesë e LSHFA –së !!

 

Kontakti: Sekretari i LSHFA : Januz Saliuka tel: 069919478902

Kryetari Komisionit të garave: Halil Jashari tel: 06645416986

 

Me rrespekt

Kryetari i LSHFA-së : z. Qani Sylejmani

Suffusion theme