Feb 042013
 

 

                            Liga Shqiptare e Futbollit ne Austri

 

Ne Vazhden e pregaditjeve  per fillimin e Kampionatit Futbollistik per vitin 2013 Kryesia e LSHFA-se nen drejtimin e kryetarit Qani Sylejmani ka mbajtur mledhjen e rradhes ne te cilen jane shqyrtuar shume detyra dhe obligime  qe duhet te realizohen deri ne fillim te kampionatit qe tani me zyrtarisht do te filloj me 07.04.2013.Ne kete takim u shqyrtuan  qeshtje te rendesise se veqante per mbarevajtjen e kampionatit si ajo e pregaditjes dhe mbajtjes se Kuvendit punues  me perfaqesuesit e Ekipeve futbollistike te LSHFA-se qe do te mbahet me 24.03.2013 ne seline e lIges , konsulltimet per perplimin e nje aneks rregulloreje ne lidhje me regjistrimin dhe transferin e lojtareve   , informimi me kohe i klubeve per qdo ndryshim  eventual  si dhe pregaditja e Seminarit profesional me perfaqesuesit e Ekipeve te LSHFA-se qe do te mbahet ne fund te muajit Mars.Po ashtu ne kete mbledhje u prezentua nga Kryesuesi i  Komisionit te garave z. Halil Jashari  Formulari i ri i cili do te aplikohet me rastin e lidhjes se kontratave dhe transferimit te lojtareve nga nje ekip ne tjetrin si dhe afati kalimtare i cili dallon nga vitet e kaluara garuese.Nga te pranishmit ne mbledhje me theks te veqante u diskutua edhe mundesia e masovizimit te lojes se futbollit te gjeneratat e reja e sidomos te grupmoshat 13-15 vjeqe , ne kete drejtim u propozua qe ne te ardhmen te punohet ne menyre me intenzive  me Shoqaten e Mesuesve Shqipetare ne Austri si dhe me te gjithe faktoret tjere relevante te mergates sone ne Austri .Takimi i radhes u caktua per daten: 15.02.2013 ne ora 19 ne seline e Liges ku jane te ftuara te gjitha ekipet qe tani me e kane konfirmuar pjesemarrjen e tyre per kampionatin 2013 .

Kontrat Lojtareve 2013

Në këtë takim për  veç tjerash nga Kryetari Qaniu ju dorëzua edhe pokali i cili Abdullah Abdullahut i jep epitetin e Yjeve të sportiti shqiptar i cili u nda në Tetovë

Per LSHFA-ne

Salih Gashi

Vjene, 02.02.2013

 4. Februar 2013
Suffusion theme