Feb 072015
 

Bish

Listës së ekipeve garuese në Turneun e Pavarësisë 2015, i bashkohet edhe ekipi i futbollit BISH VJENË, duke shtuar kështu numrin e ekipeve pjesëmarrëse të këtij turneu, i cili do të mbahet të dielen më 15.02.2015 në Ternitz, afër Vjenës. BISH VJENË është ndër ekipet që janë pjesë e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ku në kampionatin 2014 treguan ndeshje mjaft cilësore.

Ju dëshirojmë mirëseardhje dhe suksese në këtë turne!

Ekipi për informim

 7. Februar 2015
Suffusion theme