Mai 282012
 

Prottes  u zhvilluan ndeshjet e raundit të katër në një ditë me kushte atmosferike shumë të
mira,në një pjesëmarje të qindra shikuesve  ashtu edhe dita filloi me ndeshjen e javës 
ndërmjet titullit aktual Fc Vllazërimi  si dhe pretendenti për këtë titull Fc Megi, ku të dyja
palët trguan lojë shumë cilsore dhe dinamike  e vërtetuan se kjo ndeshje i takoi epilogu i
derbit të javës.

Një nga sulmet e Fc Megit

Ambroz Mala duke realizuar penaltin për fc Vllazërimi

Rober Gjini ndal një top shum me sukses.

 28. Mai 2012
Suffusion theme