Sep 012012
 

Koha si dhe tereni i vështir për lojë nuk ishte pengesë për Sv Albania

Në teren të saj,Sv Albania gjunjëzon Kapellerfeld duke e mundur me lojë
shumë të mirë si de me një rezultat të thellë 3:0

Gjithë çka filloi në min 29 kur Safet Bajrami ekipin mysafir e solli në avantazh  0:1  për
sv Albania,loja ishte e përqendruar mësë shumti në mesin e fushës  në min 33 Dehari Zemri 
ndëshkohet me karton të verdh,në vazhdim të lojës edhe në disa nga ato aksione të
nikoqirëve mbrojtja e përkujdesur nga Lulzim Bojku në mënyr shum të sigurt ju kundërvu
aksioneve të tilla .
Min 45 në ekipin mysafirn bëhet ndryshimi i parë në vend të Esmir Zenunit në lojë
hyn Leder Robert, ndërsa min e 50 prap një karton të verdh për Vlenard Bojkun.
2:0 ngrit rezultatin Elvir Deliç  pas këti rezultati apsolut pa as në nevojë Vlenar Bojku mer
edhe kartonin e dytë dhe kështu del nga loja.
gjithë ashtu edhe një karton të verdh për lojë jo sportive ndëshkohet Leder Robert.
Në min 73 si dhe në ate 82  bëhen edhe dy zëvendësimet për sv Albania në vend të
Safet Bajramit  në lojë Emir Oda si dhe në vend të Puljic Ivica   Valmir Hani,
Dhe krejt në fund për të përbyllur edhe rezultatin përfundimtar n 0:3  përkujdeset
lojtari  Leder Robert
Publiku shqiptarë edhe një herë tregoi një kultur shum të lartë dhe me përkrahje shum
të rëndësishme  idha një fuqi ekipit që edhe si mysafir të korrë një fitore kaq bindëse
Si dhe në fund Kryetari Lsh f A-së Qani Sulejmani bëri një vlersim të ndeshjeve të
fundit dhe me shumë kënaqsi ndau mendimin se ekipi ndal nga dal po konsolidohet
dhe kështu pret rezultate pozitive edhe në ndeshjet e radhës pa dyshimse emocionet
dhe kënaqsitë  ishin të shumta ku ky gëzim u nda së bashku me publikun shum të
nderuar.
 
 
 
Për sv Albania
Halil Jasahri
 1. September 2012
Suffusion theme