Jun 172014
 

Republika e Shqiperise                                                                                     Liga e futbollit Shqipetar ne Austri

Shoqata  Sportive “Vllaznimi”                                                                                    Kryetarit Qani Sulejmani

Durres ,Albania                                                                                             Rögergasse 16, 1090 Vienna, Austria

FTESE

Shoqata sportive Vllaznimi me seli ne qytetin e Durresit, Shqiperi organizon prej 10-te vitesh turneun nderkombetar te futbollit per grupmoshat nga U11 deri ne  U19 vjec dhe vajza pa kufizim moshe nga data 25.06.2014 deri me 06.07.2014 . Ne kete turne marrin pjese ekipe nga i gjithe Ballkani dhe shkollat me te mira te futbollit.Turneu njihet nga te gjitha instancat , Ministria e Kultures, Bashkia Durres, Federata Shqiptare e Futbollit , Federata Kosovare e Futbollit. Shoqata Vllaznimi duke marre shkas nga pjesemarrja e shume ekipeve dhe nga Tetova fton Z.Qani Sulejmani kryetarine Liges se futbollit Shqiptar ne Austri te jete pjesemarrese ne kete eveniment ne ceremonine e ndarjes se trofeve per ekipeve fituese .Pasi shoqata juaj e futbollit po ben nje pune te shkelqyer me ekipet e futbollit Shqiptar ne Austri, kjo ftese le te sherbeje per Ligen e futbollit Shqiptar ne Austri dhe Shoqaten Vllaznimin si nje ure bashkepunimi per te lidhur Shqiptaret e Shqiperise si dhe Shqiptaret ne Austri. Date 29.06.2014 ora 18:00 ne qytetin e Durresit, Stadiumi “Niko Dovana” .  Prezenca juaj ne kete aktivitet do i jepte nje kenaqesi te gjithe femijeve pjesemarres ne kete aktivitet, pasi ju mbeshtesni gjithmone keto aktivitete ne te mire te femijeve. Detyrimet ne qytetin e Durresit merren persiper nga Shoqata Vllaznimi.

e-mail : vllaznimi_gashi@hotmail.com                                                            Kryetari i Shoqates Vllaznimi

Mob: 00355696680293                                                                                IDRIZ GASHI

 17. Juni 2014
Suffusion theme