Mrz 072015
 

Ndeshja

Më 08.03.2015, në kuadër të përgatitjeve praktike para fillimit të KAMPIONATIT 2015, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, është përzgjedhë një lojë miqësore, në mes të futbollistëve të Ligës sonë dhe një ekipi Vjenez.

Loja do të luhet në fushë të madhe, me 10+1 lojtarë, në një teren të hapur, në adresën Kendlerstrasse 42, 1160 Vjenë. Takimi do të bëhet në orën 15:00, në fushën e futbollit në SPORTPLATZ Red Star.

Futbollistëve të Ligës sonë ju urojmë sukses në këtë ndeshje, që është ndeshja e parë zyrtare, pas përfundimit të suksesshëm të Turnet të Pavarësisë 2015. që këtë vit u mbajt në Ternitz, afër Vjenës. Rezultatet dhe ecurinë e kësaj ndeshjeje do t’i publikojmë këtu në faqën tonë!

Ekipi për informim

 7. März 2015
Suffusion theme