Sep 242018
 

 

Ngjarje Sortive në Vjenë të Austrisë

 

Sukseset ne lshfa nuk kanë të  mbaruar

Edhe nje kampionat përfundoi në ligën shqiptare të futbollit në Austri.Kampioni i Radhes  2018 me shum merit u shpall ekipi Besiana ,Ku as shiu që po rigonte nuk e zbehu ceremonin e perfundimit ngase dëshira për të qen në një eveniment të till nuk shuhet as një her.Pa dyshim se në fushën e blertë ishin lojtarët të cilët po e përcaktonin fatin e fituesit të nëndë të radhës në Lshf A.Të ardhur për ta provuar fatin e tyre ishin disa ekipe që për herë të parë u aktivizuan në në Ligën shqiptare dhe po ashtu me shumë sukses arritën që të jen edhe të vendosur në krye të tabelës Ekipe me shum discipli dhe me loja atraktive me një kualitet të lartë teknikisht e fizikisht të përgaditur mir, vulosën titullin e kampionit që të adresohet në emër të ekipit  Besiana .Kurse përcjellse e kampionit  po ashtu një ekip me shum merita ekipi i sv Albania ,gjithashtu  me loja shum dinamike dhe me një vizion të qartë për të arritur në maje të sukseseve  shum pak i ndau nga marja e titullit kampion.Fc Timi  dy her kampione,  nëntë vite aktive në ligën shqiptare bartë me vete një bagazh të shumtë  të sukseseve një shembull shum i veçant për nga ruatjea e vlerës së organizimit disciplina po ashtu edhe vendosmëria që të japin kontributin e tyre për kultivimin e vlerave të përgjithëshme shqiptare  këtu në mërgat.Ne si kryesi e ligës ju jemi mirënjohës të gjitha ekipeve për angazhimin e tyre në Lshf A pa dyshim se pa pjesmarjen etyre sukseset kurr nuk dotë jen tilla .Për ta zbukuruar gjithë këtë ceremoni  ishin edhe mysafirët shum të veçant të cilët me prezencë e tyre ja shtuan edhe vlerën këti manifestimi duke na bër të vlersuar nga ana e tyre ju falenderojme dhe urojmë edhe në një bashkpunum mëtë thell. Kjo pjesmarje e intitucioneve të Republikës së Shqipërisë  me Ambasadorin Roland Bimo si dhe Konzilin e republikës së Kosovës  Isa Kosumi na mban shum me shprese që ky aktivitet edhe në të ardhmën të vazhdoj me sukseset e saja,por edhe shum dashamir të tjerë si Arsimtarët Osman Ademi  e Ibrahim Hasanaj, Daci Dugagjin ,Zonja Rolanda Limani ,Ermal Vejsa sikurse me pikat muzikore të interpretuar  nga Rami Sahiti na e kopletuan  edhe më shumë manifestimin kulturo sportiv .

Me një angazhimtë veçant të antarëve të kryesisë  Si Januz Saliuka ,Sali Gashi ,Luan Kreka Vaxhid e Mexhid Bislimi  Amir Januzaj ,Bashkimi me në krye Qani Sulejmani që e ndihmoi shum që ky maniferstim të rrjedh sipas planifikimeve tona gjithsesi se edhe referimi ishte në nivelin më të lart e me shum merit janë Abdullah Abdullahu dhe Fuat Rexhepi.

Me shumë shpresë se këto aktivitete dotë vazhdojnë edhe në të ardhmën ,

për ju Halil Jashari


 24. September 2018
Suffusion theme