Jul 262021
 

Sportistët kosovar, që po marrin pjesë në garat olimpike, në Tokio (Tokyo 2020), po shkëlqejnë me sukseset e tyre të një pas njëshmme!

Dy nga vajzat tona të arta, morën dy medalje të arta!
Pas Distria KRASNIQIT, sot mori edhe Nora GJAKOVA TË ARTËN! – JU LUMTË!

Tash në rënditjen botërore të medaljeve olimpike të arta, Kosova është e një herë për një herë e 7-ta! Kurse sipas numrit të përgjithshëm të medaljeve, e 15-ta! Çka për nivelin botërore është një sukses shumë i madh i deritashëm!

Urojmë suksese të reja edhe ditëve të ardhshme në:

BOKS – 27.07.2021 – Donjeta SADIKU
NOTIM – 27.07.2021 – Olt KONDIROLLI
(G)JUDO – 29.07.2021 – Loriana KUKA
WRESTLING
– data endo jo fikse 2021 – Egzon SHALA
ATLETIKË – data ende jo fikse 2021 – Musa HAJDARI

Kurse deri më tash, në Tokio (TOKYO 2020), pa medlje garuan:

SHËNJTARI – 25.07.2021 – Drilon IBRAHIMI, që thej rekordin e vet, si dhe rekordin shtetëror!
(G)JUDO – 25.07.2021 – Majlinda KELMENDI, ylli që solli medaljen e parë historike për Kosovën (2016)!
NOTIM – 25.07.2021 – Eda ZEQIRI, edhe pse e para në grupin e saj, nuk i mjaftoi për medalje!
G(J)UDO – 26.07.2021 – Akil GJAKOVA, i cili ishte shumë afër medlajes së bronztë!

Radhitja tabelare e medaljeve olimpike deri më tash:

JU LUMTË!
Presim sukseset e ekipit të SHQIPËRISË, që mund të kemi në ditët në vazhdim!

Ekipi për informim i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!
(A.J.)

 

 26. Juli 2021
Suffusion theme