Okt 132012
 


 
Nè ket feste sprtive presensa e Ministrit tè diaspores se Republikes te Kesoves Z. Ibrahim Makollit .
Qe ishte shum i kenaqur me nji aktivitet sportiv ne Mergat.
 Ku në fjalimin e tijë theksoi  se sporti ne Mergat èsht faktor i rèndèsishem per afrim dhe bashkpunim.
Ambasadori i Rep.Kosoves nè Austri Dr.Sabri Kiqmari qe gjithmone prej themelimit te Liges ka qen per kras i kètij aktiviteti aj ishte teper i knaqur me rezultatet e ketyre te rijè.
qe kan qèn pjesmares ne kete kampionat .
Kryesija e Liges falemenderon perzemerisht per mbèshtetjen qe japin Liges Shqiptare.
Mysafirè i regult qe xhdo here ka mar pjese ne manifestime sportive Keshilltari i par nè ambasaden e Kesoves Z.Anton Marku qe èshte mjaft aktiv .
Shfritzoj rastin tè pergezoj KF.Vèllaznimin per titujn kampion 2012, KF Strugen per vend te dyt FC Megi vendi trete per Fayrplay FC Timin.
Kontibut te madh per ket suksese kan strukturet e Liges prandaj falemenderoj Kryetarin e garave Z.Halil Jashari ky me shum suksese e kryen detyren e administratorit te web faqes .
Kryetarin e lidhjes se referve Z.Abdulla Abdullahu , dhe gjith referet e Liges si dhe vezhguesit Tosun Ramadani , Musli Tahiraj , sekretarin Januz Saliuka dhe te gjith ata qe kontribuan per regulsit ne ndeshjet e zhvilluara ne kampionatin e LSH.FA .
Falemenderoj donatoret per mbeshtetjen financijare qe dhan gjat keti viti garues.
Sv.Albania , Cafe Timi , Alba Digital , Eissalon Die Jimy .
Falemenderim edhe per gjith ekipet pjesmarse qe respektuan vendimet e steugturave te liges Shqiptare.
Gjith kjo najep shpres se viti arthshem dot jet e vit ma i sukseshem.
Apeloj te Shqiptaret te kontibojn te bashkpunoin qe rinia Shqiptare te vazhdon rugen e sukseseve.

Me nderime dhe respekt ,

Kryetari Liges Shqiptare te futbollit ne Austri
Z. Qani Sulejmani

 13. Oktober 2012
Suffusion theme