Jun 282015
 
Të nderuar miq dashamirë të futbollit.
Kr. Qani Sulejmani
Qaniu 1
Liga shqiptare e futbollit në Austri edhe kët vit deshmojë që është në rrugë të mbarë.
Pjese e par e Kampionatit doli e sukseshum per arsyje se shqiptarët që jetojë dhe veprojnë ne Austri e kan kuptuar qëllimin e këti organizimi.
Me rikthimin e K.F.STRUGA ish kampion, dhe antarsimi  i ekipit PRESHEVA është rritur numri i ekipeve që pretendojnë per kampion te liges.
Është një sukses i perbashkët i të gjithë strukturave të L.SH.F.A dhe te gjithë ekipeve antare.
Ka edhe shum per tu bër, por me ndihmën e gjith atyre që kan dëshir dhe vullnet te japin kontribut jan te mirë se ardhur në L.SH.F.A.
Kët vit aktivitetin  L.SH.F.A e ka vlersuar dhe shteti i Kosovës ministria e diaspores me mbeshtetjen finansiare.Qani
Shfritzoj rastin qe te falemenderoj ministrinë e diaspores për mbështetjen finansiare.
Ambasaden e REP.KOSOVES ne Austri dhe ambasaden e REP.SHQIPERISË   dhe gjithë donatoret.
Me shpresë që  pjesa e dytë e kampionit do te na gjejë me te pregaditur për  rritjene  cilësisë së lojes te jena me te diciplinuar që të afrojm më tepër publik në tribunat e stadiumit.
Ju dëshiroj të  gjith ekipeve ,bashkatdhetarve  një  pushim te kendshëm në vendlindjen dhe shendet.
MIRE U PAVSHIM NË PJESËN E DYTË TE KAMPIONATIT
Me nderime dhe respekt KRYETARI i juaj QANI SULEJMANI
 28. Juni 2015
Suffusion theme