Jun 022022
 

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri shpreh ngushëllime të thella për largimin nga jeta e ish presidetit të Shipërisë, ish presindent Nishanit!

Me rastin e lamtumirës së fundit ngushëllojmë familjarët, shokët dhe bashkëpunëtorët, si dhe të gjithë ata që ishin miq e dashamirë dhe që ndiejnë dhimbjen!

Në emër të kryesisë së e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri
Ekipi për informim

 

 2. Juni 2022
Suffusion theme