Jul 052014
 

Kryesia e Ligës Shqiptar të Futbollit në Austri (LSHFA) dhe ekipet pjesmarrëse në këtë ligë, shprehin ngushëllime me rastin e ndarjes nga jeta të futbollistit TRIUMF SHABANI.

Ngushëllime familjes Shabani, shokëve ,klubit dhe të gjithë atyre që e njohën.

 5. Juli 2014
Suffusion theme