Apr 142015
 

kampionati - lajmi

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, na njofton, se në garat kampionale të këtij viti do të garojë sërish BISH VJENË, gjë që është konfirmuar para pak çasteve.

Pritet nga ekipi teknik dhe nga komisioni i garave fillimi i procedurave të rregullta, për çka do të informojmë me kohë. Ekipit BISH Vjenë i urojmë suksese në garat kampionale për vitin 2015!

Ekipi për informim

 14. April 2015
Suffusion theme