Mai 062012
 

Prottes 06.05.2012

Në një ditë shumë të bukur dhe mirë e përgaditur nga LshfA  sot u
zhvillua raundi i dytë i LSh f  A-së

 Qysh në fillim ndeshjet e para filluan me kohë siç është edhe e parapar dhe kështu  vazhduan
mrenda ditës ku në shumicën e ndeshjeve ekipet të cilat kanë një organizim shumë të mirë
publikut të shumtë që ishte sot në tribunat e stadiumit dhuruan emocione dhe kënaqsi
me gola shumë të mirë dhe aksione të shkëlqyera
Në veçanti duam të theksojmë se si ekipi Vllazërimi ,Struga ,Lahuta e Malësisë  e tj.
me rezultatet e arritura  po tregojnë kualitetet e tyre
Gjatë kësaj raunde janë shënuar  35 gola ku fitorja më bindëse i takoi ekipit Shqiponja
e cila me rezultatin 7:2 mposhti  Bishin.
kishte të ndarë edhe   9 kartona të verdh si dhe 3 kartona të kuq pasi që i dyfishuan kartonat
everdhë.
 
Për Ligën Halil jashari
 6. Mai 2012
Suffusion theme