Sep 132014
 

Njoftohen ekipet garuese, sportistë dhe dashamirë të futbollit dhe të Ligës sonë, se ndeshjet e radhës do të mbahen në TERNITZ. Luten të gjitha ekipet të jenë aty në orën 09:30.

Moti me shi, që po zotëron këto ditë, pengon mbajtjen e raundit të radhës, që ishte paraparë më 14.09.2014 të mbahet si gjithnjë në PROTTES. Për këtë arsye jemi të detyruar që ndeshjet e radhës, pra nesër më 14.09.2014, t’i mbajmë në TERNITZ, brenda në sallën sportive.

Pra, RAUNDI I RADHËS mbahet në këtë adresë:

Vendi/Ort: TERNITZ

PLZ:  2630

Rruga/Str. : Straße des 12 Februar, NR 25

Objekti/Gebäude:  SPORT HALLE

Ora/Zeit:  09:30

Ternitz - 2014

 13. September 2014
Suffusion theme