Feb 232019
 

NJOFTIM!

1. Ditën e diel, më 24.02.2019, në orën 9:30 bëhet hudhja e shortit. Për ekipet që vonohen, për shkaqe organizimi, shortin e tërhjeqin anëtarët e kryesisë, në prezenvën e ekipeve tjera!

2. Që nga sot kërkohen LISTAT E LOJTARËVE nga EKIPET PJESËMARRËSE. Dërgimin mund të bëhet përmes adresës LIGA@futbollishqiptar.eu ose !

3. !

Ju lusim për bashkëpunim!
Urojmë gara të shkëlqyera, duke mos harruar edhe mbështetjen e mjeshtrit tonë me pije dhe ushqim!

 

Ekipi për informim (A.J.)

 

 23. Februar 2019
Suffusion theme