Mai 262018
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri

NJOFTIM:

  • Këtë të diel NUK KA NDESHJE!
  • Ndeshjet e radhës do të mbahen më 24.06.2018 – pas 4 javësh (në Qershor)!
  • Kryesia e Ligës Shqiptare mbajti takimin, ku u shqyrtuan kërkesat e ekipeve!
  • Para ndeshjeve të radhës, kryesia dhe komisionet takohen me ekipet garuese!
  • Në takimin me ekipet, në Qershor, kryesia dhe komisionet do të njoftojnë ekipet për vendimet që mori kjo kryesi, në takimin e mbajtur!

Deri në takimet tona të ardhshme, ju urojmë shëndet dhe përforcime në vazhdimin e garave kampionale të këtij viti, në KAMPIONATIN e 9-të me radhë!

Ekipi për informim
(AJ)

 26. Mai 2018
Suffusion theme