Feb 152015
 

Në një lojë mjaft të shpejt, dinamike dhe emocionale, STRUGA mposhti 17 SHKURTI-n me rezultat 3:2!

Përgatiten shpërndarjet e TRUFEVE, në këto momente, kurse duhet të përmendet se ky TURNE I FUTBOLLIT, ka kaluar për mrekulli dhe në një nivel shumë të lartë sportiv! Asnjë keqkuptim ose mosmarrëveshje nuk pati, kurse të gjitha ekipet shtrëngonin duart pas çdo ndeshjeje!

Për detaje tjera, do të njoftoheni pas përgatitjes së materialit!

Të pranishëm janë përfaqësues nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë, Ambasada e Republikës së Kosovës dhe nga përfaqësuesi shqiptar nga Diplomacia Maqedonase!

Po ndahen shpërblimet…..

Mirë u lexofshim!

Ekipi për informim

 15. Februar 2015
Suffusion theme