Apr 222012
 

Liga shqiptare e fudbollit në Austri starton me kampionatin e futbollit

Në pranin e shumë simpatizuesve të fudbollit si
dhe dhjetë ekipeve antare në Lsh f -A sot në Markgrafneusiedel,
Sportplatzweg 1 filloi kampionati  i fudbollit
me prezentimin
e ekipeve si dhe përshëndetja e përfaqsuesit
të Ambasadës
së Kosovës Anton Marku
Kr.Qani Sulejmani  si dhe kr.i komisionit të
garave  Halil Jashari
Me këtë rast u kërkua nga të gjithë për respektim
të rregullave
si dhe u falenderuan të gjithë ata të cilët po kontribojnë
që me mjete finaciareta ndihmojnë Ligën.
 
Fc Vllaznimi

Një fillim të mbarë në dy ndeshje dy fitore dhe kështu 
renditet në krye të tabelës.
 
 
Një ekip që premton nëkëtë kampionat me loja shum të mira
 dhe cilsor e organizuar nëtë gjitha pikpamjet
 Të bashkuara  të gjitha ekipet tregojnë fuqin eL sh f A  Falenderohet 12 Qershori

Për kontributin që po e jepë në Lsh f A me egsekutimet e valleve
dhe prania e valltarëve në fushën e gjelbërt ishte një kënaqsi e veçant

 Struga

Me shumë merit që në start mer kreun e tabelës
si dhe me golat e shënuar ajo rendit edhe golashënuesin
mëtë mirë për dy raundet e para  ku Valmir Hani  me 6 gola të shënuar trego kualitetin te tij.
Fc MegiFc Gostivari si dhe Fc Timi

Ekipe të cilët dotë luajnë shumë rol në kampionatin 2012
të organizuara si dhe me përforcimet që i kanë bërë premtojnë
ndeshje shumë cilsore  dhe interesante në konkurenc shumë të fuqishme të cilën e ka si pasuri tani më Lsh f A
ku nuk mund të lihet anash edhe as një ekip tjetër edhe pse sot nëkëtë raund kishin rezultate negative .
Më në fund duhet cekur se referimi ishte në nivel edhe vëzhguesit
kryen detyrat e tyre shumë me nderë gjith ashtu Sh Afrim Zhitia
falenderohet për mikë pritje.Të gjith ata të cilët ishin prezent  bën që kjo lojë sportive që organizohet nga Lsh F A të jet më interesante .
 
 
Markgrafneusiedel 22. 04.2012
Halil Jasahri
 22. April 2012
Suffusion theme