Jun 192013
 

Liga Shqiptare e Futbollit ne Austri

Njoftim:

Te nederuar bashkeatdhetar te Dielen me  23.06.2013 me fillim nga ora 10:00 ekipet  futbollistike te LSHFA- se  zhvillojne xhiron e fundit para pushimeve verore,

me kete rast  mysafir special do te jete Shoqata 12 Qershori nga Vjena  e cila me valltaret dhe valletaret shume te talentuar do te mbaj nje kocert me Valle dhe Muzike burimore Shqipetare nga trevat tona !

LSHFA ju fton te gjitheve qe ne numer sa me te madhe te vizitoni kete eveniment qe  enkas organizohet per ju bashkeatdhetare te nderuar.

Adresa e takimit eshte  ne :

Franz Koci Strasse 1

1100 Wien

Me rrespekt

LSHFA

Vjene 19.06.2013

 

 19. Juni 2013
Suffusion theme