Sep 142014
 

KF DRENICA tregoi muskujt dhe kryeson tabelën. muskujt_KF-DRENICA

Pason FC TIMI dhe më pas, me tri pikë pas GALATASARAY.

Pas zhvillimit të ndeshjeve të sotme, KF DRENICA po i afrohet gjithnjë e më afër titullit të KAMPIONIT 2014, me ndeshje cilësore dhe rezultate të thella të fitoreve. Vetëm sot KF DRENICA shënoj plot 35 gola, në dy fitore, me rezultatet 18:2 dhe 17:1.

Edhe golashënuesi, që tashmë kryeson ranglistën e golashënuesëve, merr pothuajse vendin që deri më tash e kishte FC TIMI. Traditën, që FC TIMI të ketë golashënuesin më të mirë, tashnë është e vështirë të mbahet, por mbetet të presim raundin e radhës dhe të fundit për ta vulosur fatin e më të mirëve.

 14. September 2014
Suffusion theme