Mai 182014
 

Të reshurat atmosferike, që ishin të pandërprera gjatë gjithë javës, pengojnë mbajtjen e RAUNDIT TË DYTË të garave, që ishte planifikuar të mbahet në BARBARA STADION në PROTES.

Me këtë rast njoftojmë të gjitha ekipet dhe dashamirët e sportit, se Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, anulon RAUNDIN E DYTË për ditën e sotme, që të përsëritet në afatin e ardhshëm, që do të jetë shumë shpejt.

Posa të merret vendimi për këtë çështje, do të njoftoheni me kohë.

Me keqardhje, por duke ju dëshiruar një të diel të rehatshme

Kryesia e Ligës

 18. Mai 2014
Suffusion theme