Mrz 222015
 

Kampionati 2015 - 10x4

Sot, në selinë e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në Rögergasse 16, 1090 Vjenë, mbahet KUVENDI I LIGËS, ku janë të ftuara të gjitha ekipet e futbollit dhe të gjitha grupen punuese dhe organet e Ligës, me rastin e zyrtarizimit të fillimit të KAMPIONATIT 2015, ku do të vendoset për numrin e ekipeve pjesëmarrëse, si dhe për detajet tjera!

 

Mirësevini dhe suksese në garë!

Ekipi për informim

 

 

 22. März 2015
Suffusion theme