Mrz 072012
 

më 10.03.2012 (e shtunë) në orën 19:00, në hapsirat e LSHFA-së, 1090 Vjenë

Qëndrojmë shumë afër fillimit të kampionatit 2012, është e domosdoshme që parapërgaditjet dhe aktivitetet përcjellëse të realitohen me kohë.

Në takim ftohen të marrin pjesë kryesia e LSHFA-së, komisioni i garave, komisioni disciplinor, komisioni i referëve dhe administratori i faqës së internetit.

 

Me nderime

Januz Saliuka

 7. März 2012
Suffusion theme