Feb 192015
 

Albanische-Fußball-Liga-in-Österreich-Kopie.jpg

Takimi i radhës do të mbahet më 21.02.2015, e shtunë, në selinë e Ligës, në Rögergasse 16 (1090 Vjenë)! Pritet raporti i kryesisë, dhe i të gjitha ekipeve të punës, në lidhje me Turneun e Pavarësisë 2015, që u mbajt këtë të diel në Ternitz, në të cilin, ashtu sikur që ishte e paraparë që nga dhjetori i vitit të kaluar, morën pjesë 16 ekipe, të ndara gjatë kualifikimeve në katër grupe. Pas raporit zyrtar, do të publikohen informatat në faqen zyrtare të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Ekipi për informim

 19. Februar 2015
Suffusion theme