Feb 042014
 

Vjenë – Austri

 

Ftesë në takimin e radhës së LSHFA/së

Të ftuar janë kryesia, referet, komisionet,  perfaqësuesit e LSHFA/së dhe përfaqësues të ekipeve si ato që garojnë dhe ato që planifikojnë antarësimin  në kuadër të Ligës Shqiqptare të Futbollit në Austri.

Takimi mbahet me 8.02.2014 në ora 19:00

Vendi: selia e LSHFA/së  *Kafe TIMI“

Ky do jetë takimi i dytë  për këtë vit, në takimin e fundit pos tjerash eshte diskutuar për  grupet punuese njiherit  u vlerësuan poashtu takimet për nismen e nje bashkëpunimi  me grupet/shoqatat jasht Lshfa/së.

Në takimin e fundit u vendos se nga 18.01.2014 filloj paraqitja e ekive të futbollit pjesëmarrëse në garat që do të zhvillohen gjatë këtij viti – 2014. Ekipet e para tashmë janë paraqitë, ndërsa ekipet tjera të interesuara mirëpriten të paraqiten. Befasi do të ketë edhe këtë vit me ekipe të reja të futbollit që kanë shprehë dëshirën që forcat e tyre sportive ti dëshmojnë në garat për Kampion dhe për Kupë gjatë KAMPIONATIT TË FUTBOLLIT 2014.

 

Me nderime

Per LSHFA-në

Januz Saliuka

 4. Februar 2014
Suffusion theme