Mrz 132015
 

Takimi i radhës i Kryesisë së Ligës Shqiptare të Fudbollit, ku pikë kryesore e rendit të ditës është përgatitja për Kampionatin 2015, do të zhvillohet më 14.03.2015, e shtunë, në orën 19:00, në selinë e Ligës, në Rögergasse 16, 1090 Vjenë.

Ftohen ekipet e punës dhe anëtarët e kryesisë të marrin pjesë në këtë takim!

Ekipi për informim

 13. März 2015
Suffusion theme