Feb 152015
 

FINALJA e Turneut, ka filluar në mënyrë sportive, të rreshtuar dhe me shtrëngim duarsh, në mes të pjesëtarëve të ekipeve finaliste!

Presim të shohim lojë të mrekullueshme!

 15. Februar 2015
Suffusion theme