Apr 162015
 

kampionati - lajmi

Tejkalohen parashikimet e fazës përgatitore, përderisa përmbyllet zyrtarisht afati i paraqitjes së ekipeve garuese për KAMPIONATIN E GJASHTË TË FUTBOLLIT, afat ky, që ishte i hapur deri më 15.04.2015, në orën 23:57.

Vetëm disa orë para përmbylljes së afatit të rregullt, siç njofton ekipi teknik i ligës sonë, ekipi BISH ka filluar procedurat e rregullta duke bërë paraqitjen edhe zyrtarisht, për pjesëmarrje në garat e vitit 2015. Urojmë suksese në KAMPIONATIN 2015!

Për informata të tjera, dhe për intervistën e kryetarit të ligës, Z. Qani Sulejmani, para fillimit të kampionatit, ju njoftojmë së shpejti!

Kampionati i sivjetëm fillon më 03.05.2015, në BARBARA STADION, në Prottes.

Ekipi për informim

 16. April 2015
Suffusion theme