Mai 202012
 

 

Për Ligën Halil Jashari

Në përkrahjen  e Lsh f A-së Sh K S Afrim Zhitia si dhe  Shoqata e Mësuesve

 

Në Matzen u organizua  turneu tradicional për nxënës të moshave  të ndryshme  ku  pjesë marës ishin tetë ekipe .

Në praninn e shumë prindërve në një atmosfer sportive kaloi edhe ky turne fudbolli i cili tani më është bër tradicional që organizohet në kuadër të Sh k sh Afrim Zhitia për të gjithë nxënësit .

Ishte një kënaqësi e veçantë ku ata vërtet treguan një kultur sportive me një angazhim shumë serioz na treguan edhe njëherë se mundë të luftohet në mënyrë sportive duke i pranuar të gjitha rezultatet  që dilnin nga loja.

Angazhimi i arsimtarëve ishte shumë  i lartë që ky turne të funksionojë në mënyrë perfekte.

I pranishëm ishte edhe përfaqsuesi i Ambasadës  së R. Kosovës në Vjenë  Anton Marku  si dhe disa mysafir nga Shqipëria  në mesin e tyre ishte edhe Familja Tomor Feka ,Sh 12 Qershori  zonja Rolanda Limani ,Mexhid Bislimi, ar. Osman  Ademi , Ibrahim Hasanaj, Hazir Memetaj. 

Mysafir të rastit Shpend Gashi, Ilir Qaushi,  Ismail Kabashi  si dhe kryetari  i Lshf A-së  Qani Sulejmani i cili në emër të Ligës ndau disa shpërblime për ekipet fituese.

katër ekipet të ciklit të lartë

si dhe katër të ciklit të ulët

 

 20. Mai 2012
Suffusion theme