Feb 172019
 

Me rastin e 11-të VJETORIT të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, urojmë të gjithë kosovarët, dhe të gjithë kombin tonë, për këtë ditë të rëndësishme, me shpresë për një të ardhme të dëshiruar!

Për Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri
Ekipi për informim

 17. Februar 2019
Suffusion theme