Jun 042019
 

futbollishqiptar_rrethi

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron Festën e Bajramit, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet!

Me nderime!
Kryesia e Ligës

 4. Juni 2019
Suffusion theme