Feb 172016
 

flamuri i R Kosoves

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, urojmë të gjithë kosovarët, dhe të gjithë kombin tonë, për këtë ditë të rëndësishme!

Për Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri
Ekipi për informim

 17. Februar 2016
Suffusion theme