Apr 232020
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, u uron ditë të mbara gjatë muajit të Ramazanit, duke u dëshiruar mbarëvajtje të lehtë gjatë axhërimit, fat, lumturi dhe shëndet!

Me nderime!

Kryesia e Ligës

 23. April 2020