Nov 172018
 

TURNEU „GARAT E KUPËS“ 2018

Turneu do të mbahet më 18.11.2017, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!
Ndeshjet e para fillojnë  në orën 12:00(12:15), prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë rreth orës 11:30 në sallën ku do të mbahet turneu!
Përfaqësuesit e ekipeve DUHET të jenë në orën 11:30, pasi që hidhet shorti!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNEU – SALLA  (google maps)

LISTAT E LOJTARËVE – NGA EKIPET PJESËMARRËSE

  EMRIN E EKIPIT (Duhet shënuar)

  E-Mail-Adresa për kontakt (Duhet shënuar)

  Telefoni për kontakt (Nevoitet të shënohet)

  EMRI i personit (Duhet për kontaktim)

  Logoja e ekipit (nëse ka ndryshim)

  Këtu shënohen EMRAT E LOJTARËVE dhe NUMRAT

  captcha

   17. November 2018
  Suffusion theme