Nov 182017
 

TURNIRI „KUPA E PAVARËSISË 2017“

Turniri do të mbahet më 19.11.2017, në Vjenë, në SCHULSCHIFF (DONAUINSELPLATZ 1210 WIEN – GRG 21 Bertha von Suttner – Schulschiff)!

Ndeshjet e para fillojnë në orën 13:00, prandaj lusim të gjithë pjesëmarrësit, që të jenë para orës 12:30 në sallën ku do të mbahet ky turnir!

Ju urojmë suksese në gara dhe lojë fair play!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 

Përshkrimi i rrugës, PARKINGU për AUTOMJETE dhe SALLA E TURNIRIT, janë në google maps!

AUTO (PKW) PARKING / NAVIGATION: klick

TURNIRI – SALLA  (google maps)

 18. November 2017
Suffusion theme