Nov 192017
 

Foto e rastit, pas shpërndarjes së kupave dhe trofeve për fituesit dhe meritorët!

Me sukses u përmbyll turniri në futboll „KUPA 2017“, që u organizua nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, për nder të 28 Nëntorit, festës kombëtare, dhe në kuadër të „Javëve të KULTURËS SHQIPE“, që organizohet në Austri!

Tash pak informata deri në përgaditjen e materialit, që do të publikohen ditëve të ardhshme!

Fitues i turnirit në futboll – VLLAZNIMI, vendi i dytë – TOP UMZUG, vendi i tretë – FC BOZKURT, kurse në vendin e katërt – FC TIMI! Për mbarëvajtjen e garave dhe materialin që do të përgaditët për këtë organizim, ju njofotjmë ditëve të ardhshme!

Ju falënderojmë të gjithëve që ishit në mesin tonë deri në orët e vona, aktivistëve për përkrahjen organizative, dhe ekipeve për pjesëmarrje dhe nivel të lartë sportiv!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 19. November 2017
Suffusion theme