Okt 062019
 

Fc-Timi-Logo-2015

Për herë të tretë, ekipi me përvojë 20 vjeçare, bëhet KAMPION NË FUTBOLL, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, duke kaluar nëpër sfida të mëdhe dhe kundërshtarë të rrezikshëm!

Radhitja e fituesëve në krye të tabelës u vendos në xhiron e fundit, pasi që numri i pikëve ishte shumë i afërt! Kjo bëri që FC TIMI të fitojnë për nga golaverazhi, pasi që kishte pikë të njëjta me ekipin WIEN WEST, duke u ndjekur nga ekipi LUANI BAU, në vendin e tretë, me vetëm një (1) pikë më pak se KAMPIONI 2019!

Ekipi BESA, edhe pse bëri lojë të shkëlqyer, nuk arriti të grumbullojë numrin e mjaftueshëm të pikëve, që mund të sillnin vendin e tretë, kështë që përfundoi në vendin e katërt.

Vlenë të përmendet portieri i ekipit BESA, që u shpall „portieri më i mirë“ për Kampionatin 2019.

E pamundshme është të mos përmenden lojtarët e ekipit simpatik KF KRENARIA, të cilët tash e gjashtë (6) vjet marrin pjesë rregullisht në Ligën Shqiptare, e që nuk u shpëton asnjë ekip pa marrë gola prej tyre. Deri në xhiron e fundit, përnga numri i golave të shënuar, radhiteshin në vendin e dytë, e që kishin vetëm tre (3) gola më pak se të parët (FC TIMI).

Lojtarën e ekipit KUMANOVA, edhe pse udhëhiqnin disa herë me lojë mjaft mirë, sot ishtin të pafatë për nga numri i pikëve, pasi që mbetën pa marrë pikë, dhe radhitën kështu në pjesën e poshtme të tabelës.

Ekipet tjera, që ishin të pa afta të tregojnë rezultatet e tyre gjatë Kampionatit të futbollit të sivjem, ashtu sikur ndoshte në ekipet e viteve tjera, tash e dhjetë (10) vjet në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, radhiten në pjesën e fundit të tabelës!

 

EKIPET FITUESE:

1. FC TIMI – Kampioni 2019

2. Wien West – Nënkampioni 2019

3. Luani Bau – Vendi i tretë

 

 

 

I falënderojmë

të gjithë dashamirën e sportit, të gjithë aktivistët, ekipet pjesëmarrëse në Kampionatin 2019, referët, të gjitha ekipet e punës që veprojnë në kuadër të Ligës dhe të gjithë anëtarët e kryesisë, për punën e palodhur për të realizu kështu KAMPIONATIN JUBILAR, të 10-tin me radhë në këtë ligë!

Ekipi për informim (Amir J.)

 6. Oktober 2019
Sep 132019
 

Përfundoi takimi i kryesisë, në të cilin u morën disa vendime për mbarëvajtjen e tri (3) aktiviteteve që do të realizohen deri në fund të vitit.

  • Përfundimi i Kampionatit 2019 (06.10.2019),
  • Manifestimi i 10-vjetorit të themelimit të Ligës Shqiptare (20.10.2019),
  • Garat e Kupës së Diasporës (24.11.2019).

Kryesia_Liga_Shqiptare_AUSTRI_13-09-2019

Edhe pse të gjitha aktivitetet janë të rëndësishme në vetvete, vendimet e marra janë të natyrës vendim marrëse që rregullojnë planifikimin dhe realizimin e tyre.

Përmbyllja e Kampionati 2019 – ndeshjet e fundit kampionale

Më 06.10.2019 vazhdojnë ndeshjet e fundit kampionale, në të cilën ditë do të caktohet përfundimisht dhe në mënyrë solemne do të shpallet edhe ekipi KAMPIONI 2019, si dha do të bëhet shpërndarja e kupave, medaljeve dhe e shpërblimeve, me traditën që ka liga, tash e dhjetë vjet.

Ftojmë të gjitha ekipet pjesëmarrëse, që ditën e diel, më 06.10.2019, të paraqiten në fushë në orën 09:30, Sportring 16, 2214 Auerthal!

NJOFTIM – LUHET JASHT – NË FUSHË ME BARI NATYROR

Ndeshjet e fundit për këtë kampionat janë:

Kliko HARTËN për Google Maps

Lifa Shqiptare - xhiroja 2 - HARTA Auersthal

HARTA (kliko)
PËR KONTAKT (kliko)
DATA: 06.10.2019 (e diel)
ADRESA: Sportring 16, 2214 Auersthal
ORA PËR EKIPET: 09:30
TERENI: Jasht – Fushë futbolli
FUSHA: Bari natyror – KUJDES për mbathjen (NUK është bari artificial)

Të gjithëve ju urojmë një ditë të mbarë sportive dhe suksese në ndeshjet e fundit të  KAMPIONATIT të 10-të!

Ekipi për informim (A.J.)

 

 13. September 2019
Sep 082019
 

Këtë të premte, më 13.09.2019, takohet kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, për marrjen e vendimeve për të gjitha aktivitetet që do të zhvillohen për këtë vit.

Takimi është caktuar të fillojë nga ora 19:00, këtë të premte, ku ftohen dhe priten të marrin pjesë të gjitha ekipet punuese që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Ekipi për informim (A.J.)

 

 8. September 2019
Aug 152019
 

PUSHIMET VERORE 2016

Të nderuar miq dhe dashamirë të sportit,

edhe pse muajt korrik dhe gusht zgjojnë ëndrrat për pushimet verore, ne si pjesë e „diasporës“, këtë vit, këtë kohë e shfrytëzojmë për punë në përgatitjen e aktiviteteve që vijnë:

 

1. Përfundimi i Kampionatit të 10-të në futboll – realizohet nga komisioni i garave dhe ekipet përkatëse

2. Përgatitjet për shënimin e manifestimit të 10 VJETORIT TË LIGËS (20.10.2019) – realizohet nga ekipi që caktoi kryesia

3. Përgatitjet për turneun në futboll KUPA E DIASPORËS – Austri 2019 (24.11.2019) – realizohet nga komisioni i garave dhe ekipet përkatëse

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri uron gjithë „diasporës“ shqiptare, qe muajt e verës t’i kaloni sa më mirë dhe të kënaqur, si dhe ju uron të gjithëve

Rrugë të mbarë gjatë udhëtimeve dhe mirë u pafshim së shpejti!

 

Në emër të kryesisë dhe aktivistëve të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri

Ekipi për informim (A.J.)

 15. August 2019
Aug 112019
 

 

 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, ua uron Festën e Kurban Bajramit, duke u dëshiruar fat, lumturi dhe shëndet!

Me nderime!

Kryesia e Ligës

 11. August 2019
Suffusion theme